PODELI

Guitar Nation i KST organizuju prvi  Adrenaline Tribute Fest u cilju još veće afirmacije domaćih bendova koji veoma uspešno sviraju muziku poznatih stranih grupa.

Festival će biti održan u bašti kluba KST u sredu, 24. juna, od 23h, a nastupiće tri veoma uspešna tribute sastava koja već nekoliko godina deluju i imaju dosta nastupa i koncerata iza sebe u Srbiji i regionu.

Svaki od njih je izuzetno posvećen muzici benda koje sviraju, a zajedničko im je da verno i kvalitetno prenose kvalitet i emociju pesama velikih bendova.
Ritam Sex-i-Ja je bend koji izvodi pesme Red Hot Chili Peppers i već odavno su beogradska klupska atrakcija i pune prostore gde god da sviraju. Često sviraju i po festivalima, a do sada im je najznčajniji nastup bio na bugarskom Plus festivalu na kome su nastupili pred 5 000 ljudi i oduševili naše komšije.
Bend Unchained je posvećen muzici Alice in Chains i Nirvane i okuplja veći broj muzičara koji aktivno deluju u raznim bendovima i redovno nastupaju u nekoliko beogradskih klubova. Obeležavaju svake godine godišnjicie smrti Kurta Kobejna i Lejn Stejlija frontmena ova dva kultna benda a broj onih koji prisustvuju njihovim koncertima stalno raste.
Township Rebellion je Rage Against the Machine Tribute Band i oni su članovi grupe Deca Apokalipse iz Valjeva. Rado su viđeni gosti širom Srbije, a nedavno su se vratili sa uspešne mini crnogorske turneje. Posle dužeg vremena će svirati u Beogradu, a fanovi RATM  imaju priliku da uživaju uz “Killing in the Name” i druge hitove.
Nastupe će pratiti i video projekcije koje će od ove večeri napraviti video audio multimedijalni događaj na zadovoljstvo svih prisutnih.

Ulaznice će se prodavati na ulazu po ceni od  300 dinara.