PODELI

U susret beogradskom koncertu benda Hladno pivo 21. avgusta na Tašmajdanu podsećamo se svih dueta ovog zagrebačkog benda.
Prvi duet koji su imali u karijeri bio je 2003. godine za pesmu “Teško Je Ful Biti Cool” sa Edom Maajkom. Tim povodom Mile Kekin je izjavio:

“Prvi pa muški duet bio je s Edom Maajkom na Teško je ful biti cool. Eda sam taman bio upoznao u jednom klubu, upitao ga da li bi voleo da nas klasične pank rokere malo izvređa i to u našoj pesmi. Odmah je pristao i za par dana došao u studio, praznih ruku, samo s olovkom i papirom.  Samo je  rekao pusti stvar i u roku od 15 minuta napisao tekst u kom je izvređao nas, gitare, kožne jakne i solaže kao takve.“ 

Tokom 2017. godine, muzička diva Josipa Lisac se pridružila ovom pank rok bendu i zajedničkim snagama ovaj hrvatski dvojac je snimio novu verziju numere “Soundtrack za život”.

“Drugi duet po redu je bio onaj s Josipom Lisac, u rimejku naše stare pesme Soundtrack za život,  za koju smo znali da se Josipi jako sviđa. Ona je vrhunska pevačica ali i vrlo posebna i emotivna osoba i svom poslu ne pristupa rutinski, već se unese u svaki slog ko da joj poslednji. Impresivno je bilo videti je izbliza kako radi. “ – podsetio se Mile Kekin.

Treći duet koji je Mile sa nestrpljenjem pomenuo bio je duet sa Bajagom koji se desio godinu kasnije.

“Treći duet koji ću pamtiti je bio onaj s Bajagom na Atlantidi s mog solo albumu Kuća bez krova. To smo uradili na daljinu što mi je malo žao jer ga nisam vidio uživo kako se muči sa C tonalitetom. Posle smo se bolje upoznali pa mi je priznao da se fino preznojio s tom pesmom te da me spominjao više puta u studiju. Dogovorili smo da ćemo iduću pesmu ipak raditi uživo, a ne ovako hladno virtualno.”

Najnoviji duet je pesma “Carpe diem” koji je Hladno pivo snimio sa Sanjom Doležal.

Ulaznice za koncert Hladnog piva na Tašmajdanu su u pretprodaji preko Tickets mreže od 15.juna.
• parter, tribine: 1.500,00 din
• fan pit: 2.000,00 din