PODELI

Šesnaesto izdanje Tabor Film Festivala i ove će godine imati veoma zanimljiv muzički program, a to potvrđuje prvih pet najavljenih izvođača. Na Tabor Varosh bini sviraće Neno Belan & Fiumens i Nipplepeople. Gabi Novak i Matija Dedić prva su imena na Grešna Gorica Food & Jazz bini.

Seven That Spells će svirati na spektakularnoj Sunset bini, a povratak željno iščekivanog Taborska vatra stejdža najavio je DJ Kneža. Nova imena koja će od 5. do 8. jula 2018. zasvirati u i oko dvorca Veliki Tabor te obližnje Grešne gorice očekuju se uskoro.

Sredinom februara završen je i filmski konkurs koji je rezultirao velikim brojem prijava. Ove godine, kao i prethodnih, festival će imati standardne programe Noć žive publike i Sound & Vision, a nastaviće se i dugotrajna saradnja s Evropskom filmskom akademijom tako da će se i u 2018. godine prikazati program filmova nominovanih za nagradu EFA u kategoriji kratkometražnog filma pod nazivom Short Matters.

Ovogodišnje izdanje Tabor Film Festival takođe će imati puno popratnog sadržaja u vidu predavanja, promocija i radionica. Prošle godine uspešno je promovisana vera u dijalog kao leitmotiv, a sada će glavna tema biti samoodrživost. Kako bi robnovili snagu nakon vrlog sadržajnog dana, posetioci će se i dalje moći okrepiti u restoranu Grešna Gorica te Veronika mamurluk korneru koji organizuje mini mlekara Veronika iz Desinića.

Nakon što su rasprodane sve super early bird ulaznice po ceni od 145 kuna, festivalske early bird ulaznice mogu se kupiti po ceni od 175 kuna preko sastava Entrio na ovom linku: http://bit.ly/2jlb3o0.

U cenu karte uključen je kamp za koji je obavezno rezervisati mesto na kamp.tff@gmail.com.