PODELI

Otvorena terasa The Garden Zadar bara ima pogled na zadarske bedeme i luku i pruža priliku za uživanje u zracima sunca koji „plešu“ po valovima Jadranskog mora. Otvorenje nove sezone i 11. rođendan The Garden Zadar slavi od 23. do 25. maja uz muziku i druženje.

The Garden Festival ekipa je svoj dom u Zadru preuredila i dala mu novo ruho za novo leto uz obnovljeni cocktail bar, a dugi vikend otvarenja slavi ulazak u novu sezonu. Uz to naravno ide odlična zvučna kulisa i dobar provod za koji su zaduženi Jamie Tiller, Bobby Beige, Mate Kokić i Nick Colgan. Porinuće broda Arbiana dovoljan je razlog za zabavu na brodu koja će obeležiti kraj slavljeničkog vikenda u baru The Garden Zadar.

U petak, 23. maja, od 20 sati očekuje vas veče uz šampanjac, koktele i kanape. Za muziku brinu Jamie Tiller i Bobby Beige. Subota, 24. maj, je u znaku vina i vinila. Već od 10 do 12 sati možete uživati u jazzu, a od 20 sati za večernju muziku su zaduženi Jamie Tiller i Bobby Beige i Mate Kokić. U nedelju, 25. maja, muzika počinje već od 15 sati, a u 18.30 na rasporedu je ukrcavanje na brod Arbiana kada sa zadarske rive zabava kreće prema moru. Vikend otvarenja završava na mestu gde je sve počelo, a trojcu se u baru priključuje Nick Colgan.

Ulaz za sve večeri u baru The Garden Zadar je slobodan. Zabava na brodu Arbiana se plaća 70 kuna, a ulaznice možete nabaviti na šanku The Garden Zadar bara.