PODELI

Nema sumnje da će se na ovogodišnjem INmusic festivalu predstaviti niz sjajnih izvođača,a da žestoke svirke neće nedostajati dokazuju i sledeća tri benda: Them Moose Rush, Killed a Fox i Discohernia.

Them Moose Rush je progresivni rock trio iz Bjelovara koji kombinuje retro i moderno. Kada nisu na bini, Nikola Runajvec, Branimir Kuruc i Vedran Marinko Komlen samostalno snimaju i montiraju spotove svog benda, a albume snimaju uživo. Them Moose Rush menjanju standardnu percepciju rock and roll trija. Dosadašnja izdanja dobila su odlične kritike, a svrstavaju ih među najperspektivnije mlade bendove iz regije. Prvu priliku za predstavljanje na INmusic festivalu dobili su prošle godine pobedivši na konkursu “Zasviraj sa Žujom” i sjajno su ju iskoristili. Pokazavši se kao odličan bend, Them Moose Rush nastupiće i na jubilarnom slavlju INmusic festivala.

Killed a Fox je žestoki bend koji nema ništa protiv lisica niti drugih životinja. Aktivni su od 2006. godine te slove kao jedan od najžešćih i najboljih bendova iz Hrvatske i regije. Svaka pesma im je drugačija, a ono što je zajedničko u njihovom posebnom muzičkom izražaju je mešavina raznih rock žanrova. Killed a Fox će zasigurno privući pažnju ljubitelja žestokog zvuka.

Discohernia je bend koji svira svašta, ali definitivno ne klišeje. Svoju muziku opisuju kao psihodelični punk, rock, noise, disco, funky, jazz, trance bez šestožičane električne gitare. Poveznica i vrlo česti ritam ovog trija je punk, a psihodelija je sve ono što stvore njihovi instrumenti i efekti. Iako svi članovi benda sviraju od ranije i neki su zajedno radili muzičku temu za jedno filmsko ostvarenje, ime Discohernia se u klupskoj priči počelo spominjati 2013. godine.

Ovogodišnje, jubilarno izdanje INmusic festivala uveličaće Florence + the Machine, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcylce Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, ANTEMASQUE, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Mike Skinner, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Ashes You Leave, The Mirror Trap, Katalina Kicks, NLV (Nikol, Luka i Vedran), The Belle Infidels, Mel & Django Jet, Them Moose Rush, Killed a Fox, Discohernia i mnogi drugi.

INmusic festival održava se od 22. do 24. juna 2015. godine uz podršku Ožujskog piva kao powered by sponzora i OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.
Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala po ceni od 349 kn za sva 3 dana i jednodnevne ulaznice za 299 kn se mogu kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu i mogu se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj. U toku je i posebna ponuda OTP banke: ukoliko se pri kupovini festivalske ulaznice za INmusic ugovori kartica OTP banke (bez upisnine i članarine), banka na karticu vraća 50 kn. Ponuda je ograničena.
Kamperska ulaznica za 7 dana iznosi 200 kn. Više informacija o ulaznicama i festivalu na www.inmusicfestival.com.