PODELI

U nedelju 23. oktobra u klubu The Quarter biće održano jesenje izdanje festivala THRASH WITH US. Ulaz se otvara u 20h.

Satnica nastupa bendova:

20.15h Scavenger

21.00h Violentor

22.00h BOMBARDER

23.05h MINOTAUR

Headlineri ovog koncerta biće MINOTAUR, thrash metal veterani iz Nemačke koji su svoju karijeru započeli početkom 80ih godina i čiji se album prvenac pod nazivom Power of Darkness svrstava među kultna ostvarenja stare škole metal zvuka.

Bend u Srbiju dolazi po prvi put od nastanka i odsviraće pesme iz svih perioda svoje karijere.

Isto veče nastupiće i thrash punk divizija VIOLENTOR. Bend koji je dobro poznat underground fanovima širom sveta. Njihov miks sirovog thrash zvuka i prljavog panka uvek garantuje apsolutni haos na bini, ali i ispred nje.

Legende domaće metal scene BOMBARDER najvljeni su kao specijalni domaćini ovoga događaja. Bend i dalje promoviše svoj poslednji studijski album Okot iz pakla objavljen u junu ove godine.

Festival će otvoriti mladi deathrash metal bend SCAVENGER iz Novoga Sada i upravo njima je pripala čast da dele binu sa bendovima koji su udarili temelje metal zvuka.

Ulaznice koštaju 700 dinara u pretprodaji, a na dan održavanja koncerta biće 1000 dinara. Mogu se kupiti na Eventim prodajnim mestima. THRASH WITH US podržali su MH Concerts i Serbian Hellbangers .