PODELI

Muzička saznaonica “Čarobna frula”, kroz pesmu, pokret, ples i uz upotrebu
instrumenata, uvodi decu u čarobni svet muzike.

Kreativni pristup nastavnika škole, u edukaciji dece uzrasta od godinu ipo pa do 7 godina, pokazao se prethodnih godina kao najbolji put ka razvijanju ljubavi ne samo prema muzici, već i u jačanju samopouzdanja, samokontrole, ritma, ravnoteže i pažnje kod dece.
Rad u grupama omogućava socijalizaciju deteta , razvija prijateljstva i omogućava kontakt sa drugim porodicama. U najmlađim grupama u kojima su deca od 18 meseci do 3 godine, aktivno učestvuju i roditelji koji su sa decom na časovima, što vezu roditelja i deteta čini jačom.

Časovi se održavaju jednom ili dva puta nedeljno, u zavisnosti od grupe koju dete pohađa.
U Čarobnoj fruli postoji i hor za decu uzrasta od 7 do 12 godina , a moguće je pohađati časove klavira , saksofona , solfeđa, muzičke teorije i solo pevanja za sve uzraste. Moguće je pripremati se za vanredno polaganje ispita u državnim muzičkim školama i različitih nivoa ABRSM programa (Udruženi odbor Kraljevskih muzičkih škola Associated Board of the Royal Schools of Music koji je vodeći svetski organizator muzičkih ispita i ocenjivanja)
Upis u muzičku saznaonicu je počinje 27.08. Broj mesta u grupama je ograničen.
Probni čas u svim grupama je besplatan.

Sve informacije o upisu i o aktivnostima u muzičkoj saznaonici “Čarobna frula” mogu se dobiti putem e-maila carobnafrulla@gmail.com, ili na broj telefona 063 59 25 59.
Muzička saznaonica “Čarobna frula” nalazi se u Dečjem kulturnom centru, ulici Ive
Lole Ribara 6 u Novom Sadu.

U decijem kulturnom centru se održavaju i mnoge druge radionice, gluma, šah,
animacija, psihološka pomoć samohranim roditeljima itd. Sadržaj možete pogledati na
sajtu www.dkcns.rs