PODELI

Sefest, koji će se održati 4/5/6 jula u Selenči na kome ove godine nastupa 18 bendova a među njima Hladno Pivo, Bad Copy, Mortal Kombat, Neozbiljni Pesimisti, Osmi Dan, DJ Groover i mnogi drugi, objavio je prodajna mesta u širem krugu Bačke.

 

Prodajna mesta:
Selenča – Menjačnica “Moneta” i Restoran “Bistrica” (kod Žjaka)
Bač – Caffe Bar „Kafanica“
Ratkovo-Caffe Bar „Valentino“
Odžaci – Disko Bar „Boom“
B.Palanka – Zlatara/srebrnarnica „Široka“
B.Petrovac – Caffe Bar „Perla“
Novi Sad – CD shop „Mungos“

Ulaznice takođe možete nabaviti i na svim prodajnim mestima Eventima i na sajtu eventim.rs gde postoji i mogućnost dostave na kućnu adresu.

Cena karata u pretprodaji su: petak 500 rsd, subota 600 rsd i nedelja 300rsd. Napominjemo da je broj karata ograničen zbog kapaciteta školskog dvorišta i da će karta na ulazu biti skuplja. Zato iskoristite priliku i nabavite ulaznice na pretprodajnim mestima po ovoj ceni.

U sklopu festivala obezbeđen je kamp za sve zainteresovane. Kamp je smešten blizu mesta gde se održava sam festival, 50 m udaljenosti od festivala na fudbalskom igralištu. Za kampere su obezbeđeni tuševi, velika prostorija sa stolovima kao i šankovi koji rade tokom celog dana. Kamperima će takođe biti pripremana kuvana i suva hrana. Travnata površina, i naravno druženje sa raspoloženim kamperima i domaćinima daju posebnu čar, kako festivalu tako i vremenu koje se provede u kampu.

Cena kampa po osobi je 100 RSD na dan.

Sve prijave za kamp možete izvršiti na mail: kamp@selfest.org slanjem broja kampera, njihova imena i prezimena, broj telefona kao i mesto odakle dolaze. Kamp je otvoren od 10h 04.06. petak. Za vise informacija možete pozvati 062/961-0063.

Sve ostale informacije možete naći na www.selfest.org kao i na zvaničnoj facebook stranici festivala.