PODELI

Veliki prezir snimio je spot za pesmu ,,Da“, drugi singl kojim najavljuju dugoočekivano izdanje albuma ,,Svetlost i dim“.

Album će početkom decembra biti objavljen za izdavačku kuću Odličan hrčak.

Autor video spota za pesmu ,,Da” je Aleksandar Ilić, dugogodišnji saradnik i autor većine spotova benda, montažu potpisuje Predrag Bogojević, a spot je premijerno emitovan 20. novembra u emisiji ,,Beograde, dobar dan“ na programu TV Studio B.

,,Veliko mi je zadovoljstvo da video spotom za pesmu ,,Da” najavim naš sledeći album. Izdanje će biti objavljeno na 12” vinilu i to, u neku ruku, za mene predstavlja ostvarenje sna. To je format na kom sam prvi put slušao muziku i za ploče me vezuju najdivnije uspomene. Osećaj koji sam imao i imam kada slušam muziku sa gramofona je, jednostavno, neprevaziđen! Tek kada budem držao u ruci sopstveno vinilno izdanje, smatraću da sam postao muzičar! Jer prava muzika je na pločama, sluša se sa gramofona dok se omot drži u rukama. Ovo možda jeste sentimentalna izjava, ali to je ono što zaista osećam. Sve ovo me vrlo raduje i posebno mi je drago što će baš ove pesme imati tu čast da se nađu na vinilu, jer sam prvi put potpuno zadovoljan onim što čujem. Ovo su verovatno naše najbolje pesme!!!”, izjavio je Vladimir Kolarić Kole.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Gjaa_ZfPh8U]

Fotografija preuzeta sa stranice benda.

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.