PODELI

Trogodišnje iščekivanje solističkog koncerta Zabranjenog pušenja u Novom Sadu kulminiraće 15. februara 2013. godine u klubu The Quarter kada će bend ovaj čuveni novosadski koncertni prostor zajedno sa brojnim fanovima pretvoriti u Muzej revolucije.

Revolucionarno raspoloženje nije prisutno samo kod publike, već i u redovima Pušenja:

 

 

„Domaćice, majke, žene, udarnici, multimedijalnim multikulturalnim multispektaklom u klubu The Quarter, uz izložbu Novog primitivizma za početnike, rekapituliraćemo našrad i napraviti muzički vremeplov za našu dragu publiku u Novom Sadu!“, jasno i glasno poručuje Sejo Sexon svim Novosađanima koji će zajedno sa njim i ostatkom benda tog 15. februara horski pevati kultne hitove Zabranjenog pušenja.

Trodnevna izložba Novog primitivizma biće otvorena 12. februara u 14h u Studiju M i trajaće do 14. februara do 22h. Ulaz na izložbu je besplatan.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 700 dinara u prodaji su do nedelje, 03. februara. Od 04. do 14. februara ulaznice će koštati 900 dinara, odnosno 1.100 dinara na dan koncerta i na ulazu u klub.

Ulaznice su dostupne na GigsTix prodajnim mestima – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60), knjižara Serendipiti (Spens, Sutjeska 2) i Cafe Macchiato (TC Merkator).

Foto: Saša Midžor Sučić

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.