PODELI

2CELLOS su u sredu 15. februara održali press konferenciju povodom velikog koncerta koji će održati u beogradskoj Kombank Areni, 25.marta.

Prema rečima organizatora prodato je već 90% karata, što znači da fanovi šarmantnog dvojca moraju biti brzi ukoliko žele da osiguraju svoje mesto na nastupajućem događaju.

2CELLOS su najavili da će u Kombank Areni uz njih nastupiti i Zagrebačka filharmonija sa 60 muzičara koji obećavaju zvučni i vizuelni spektakl.

Tokom konferencije premijerno smo videli najnoviji spot 2CELLOS urađen za još jednu kompoziciju sa budućeg  albuma “Score”, u pitanju je poznata romantična tema “Moon River” iz filma “Doručak kod Tifanija”, u kome glavnu žensku ulogu tumači Audrey Hepburn.

Luka Šulić i Stjepan Hauser zaslužni su za predivnu i emotivnu izvedbu poznate pesme, spot je snimljen u Dubrovniku, u Kneževom dvoru, a režiju potpisuje dugogodišnji saradnik Darko Drinovac.

Pesma se pojavljuje na budućem albumu 2CELLOS “Score” koji će izlazi 17.marta  (Sony Masterworks/Menart).

Pesme sa novog albuma kao i poznate hitove kojima su osvojili obožavaoce, 2CELLOS će predstaviti i na koncertu u beogradskoj Kombank Areni 25.marta, a svim posetiocima jednoglasno  poručuju:

“Dođite, biće to pravi spektakl!”

Foto: Željka Dimić