PODELI

Nastupom poznatog beogradskog benda Kristali, u subotu 22. februara 2014. godine u Ustanovi kulture Starog grada „Parobrod”, nastavlja se sezona kreativnih unplugged nastupa poznatih muzičkih sastava, na kojima se bendovi predstavljaju u svojim neobičnim izdanjima.

Kristali će prvi put izvesti pesme u novim aranžmanima, posebno spremljenim za nastup u UK “Parobrod”. Ovom prilikom pesme “Menjam se”, “Ustani kreni”, “Sasvim sama”, ljubitelji grupe moći će da čuju u akustičnoj varijanti. Kako sam bend najavljuje, posetioce očekuje potpuno nov šou i ,,šetnja” kroz 20 godina njihove plodne karijere.

Partneri u projektu “Amstel unplugged”, UK “Parobrod” i kompanija Amstel, udružili su se realizaciji ove kreativne ideje, kako bi svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka pružili nezaboravan provod, ali i doživljaj novih mogućnosti izražavanja. Novi koncept “Amstel unplugged” koncerata, koji će se u Parobrodu održavati u kontinuitetu sve do maja 2014. godine, poseban akcenat stavlja na umetničku stranu muzike i na njenu ekspresiju.

Nakon veoma posećenog prvog nastupa benda Vasil Hadžimanov Trio, kao i drugog u nizu ekskluzivnih koncerata, kada je nastupio naš međunarodno najpoznatiji rege autor, Nemanja Kojić Kojot sa svojim bendom, treći će nastupiti pop-rok bend bend Kristali. Početak koncerta zakazan je za 20.30 sati, a cena ulaznica, koje je se mogu kupiti u UK Parobrod, svakog radnog dana od 9 do 22 sati, iznosi 500 dinara. Broj ulaznica je ograničen.

“Parobrod” je tokom protekle tri godine organizovao čak četiri potpuno različita muzička programa, klasičnu scenu, World Music, DasBoot jazz scenu i ediciju Rock’n’Dorćoll, sa preko 80 koncerata. UK Starog grada osnovana je u martu 2010. godine i zahvaljujući entuzijazmu zaposlenih, ali i podršci opštine Stari grad, realizovala je više od 500 različitih programa.