PODELI

Debi album ,,Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi!” grupe Anton i Hevi Hipi Bejbi objavljen je u decembru 2017. godine pod etiketom Odličnog hrčka i već se pominje kao kultno izdanje domaćeg rokenrola. I sam bend može da se nazove supergrupom jer ga pored Antona čine Darko Kurjak (Partibrejkers), Dušan Ševarlić Ševa (Veliki Prezir, Eva Braun) i Robert Telčer (Partibrejkers, Veliki prezir). 
,,A ljubav i prijateljstvo, sve ono što je bez cene za mene, ostaće zauvek život moj”, kaže Anton u pesmi ,,Suvišni”… I ljubav i prijateljstvo u sredu, 21. marta, preseliće na scenu Doma omladine Beograda – na veliki beogradski koncert, na prvi nastup grupe Anton i Hevi Hipi Bejbi.

Antonovim nastupom u Domu omladine Beograda biće otvorena i druga regionalna muzička konferencija Kontakt 2018, na kojoj će se okupiti predstavnici najznačajnijih festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Makedonije, a koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije, ukazati na nove trendove i još jasnije mapirati region kao izuzetno plodno muzičko tlo – u svakom muzičkom smislu.

Ograničeni broj ulaznica za koncert grupe Anton i Hevi Hipi Bejbi dostupan je po promotivnoj ceni od 800 dinara na blagajnama Eventima i u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Redovna cena ulaznica biće 1.000 dinara, odnosno 1.200 dinara na dan koncerta.