PODELI
Atheist Rap, foto: Miloš Spasić

Novosadski pank-rok bend Atheist Rap objavio je video spot za pesmu „Grbavci“ koja se nalazi na njihovoj novoj split LP ploči koju su objavili zajedno sa bendom Defenders Of The Universe iz Nemačke, uz podršku izdavačke kuće SN-Rex iz Štutgarta.

Video spot je snimljen u Firchie Think Tank Studio u Novom Sadu, a produkciju spota potpisuje Illegal Production. Pesma opisuje jednu vrlo rasprostranjenu karakternu (nikako fizičku) osobinu  u našem društvu, a ona je i svojevrstni omaž jednom od najvećih pank bendova svih vremena – The Ramones.

U petak 29.11. sa početkom tačno u 19h u novosadskom Shamrock baru (Mite Ružića 5) održaće se promocija nove LP ploče, na kojoj će pored preslušavanja novog albuma sa razglasa, publika biti u prilici da uživo čuje šest novih pesama Ateista koje se nalaze na ovom izdanju. Pored toga biće u prilici da kupe novu ploču po promotivnoj ceni. Ulaz na ovo dešavanje će biti besplatan.

Pored objavljivanja novog materijala i promocija istog, bend ne zapostavlja celovečernje koncerte, tako da će publika biti u prilici da ih do kraja godine vidi i čuje uživo u sledećim gradovima:

30.11. Kikinda – Pab “J”

06.12. Bačka Topola – Jail piano bar

07.12. Beograd – SubBeerni centar

25.12. Pula (HR) – dvorište Rojca (sa FOB)

27.12. Črnomelj (SLO) – Mladinski kulturni klub

28.12. Koprivnica (HR) – Funk

Foto: Miloš Spasić