PODELI

Pank-rok grupa Atheist Rap  će, posle više od 5 godina, objaviti novi studijski album. Novi album pod nazivom “Überlauf” u digitalnom formatu objaviće izdavačka kuća Lampshade media u ponedeljak, 16. novembra, a zainteresovanima će istog dana novi materijal biti ponuđen na besplatno skidanje na portalu Nocturne magazine.

Naknadno će se album pojaviti na cd-u i na vinilu, a javnost će biti blagovremeno obaveštena o datumu izlaska albuma na tim nosačima zvuka. Album je u celosti snimljen i produciran u „Socijala Studios“ u Novom Sadu.

Ovo će biti šesti po redu studijski album benda, a do sada su još objavili i jedan “Best  of ” kompilacijski CD, koncertni DVD i monografiju izdatu povodom 20 godina stvaralaštva.

Atheist Rap će koncertnu pretpremijeru novog albuma imati u pančevačkom „Apolu“, jednoj od najboljih koncertnih dvorana u regionu, gde će 14. novembra nastupiti uz svoje prijatelje i saborce  Dža ili Bu iz Beograda. Zatim sledi koncertna promocija albuma u Zagrebu, u Vintage Industrial baru 27. novembra, a dan kasnije nastupaju u Sloveniji, u Novom Mestu.

Ova 2015. je bila inače izuzetno dinamična koncertna godina za novosadske pankere, tokom koje su samo do sada odsvirali preko 30 koncerata u regionu i 12 u Nemačkoj, Austriji i Mađarskoj.

Pratite sve novosti u vezi benda i na njihovom zvaničnom sajtu www.atheistrap.net.

Foto: Gabriel Radatović