Sastav Auguste snimio je spot za svoj prvi radijski singl „Ona“. Reditelj spota Boris Sekulić, Ivani Lulić i Gordani Marković namenio je ulogu naratorki koje svedoče raspadu jedne, nekad sretne ljubavne veze, a ceo spot je alegorija u kojoj je naglasak na kontrastima, kako vizualnim, tako i emotivnim.
„Ona“ je melanholična priča o devojkama koje se ne poznaju, a čiji su životi u tom trenutku isprepleteni, ispričana iz perspektive one treće osobe u vezi. Tu se prepliću ljubav i ljubomora, odanost i sumnja, evociraju se sretni trenuci u vezi i isprepliću se s trenucima tuge u sadašnjosti, no bez obzira na sve, Auguste ostavljaju prostor za sretan završetak.

Ona i On u spotu su Helena Kezerić i Tomislav Šušak, a spot je sniman u romantičnom caffe baru Jutro i na različitim lokacijama Grada.
Za kameru je bio zadužen Filip Tot, a kako bi devojke dobile retro štih kojim odiše i sama pjesma, pobrinule su se Žana Kožul i Ines Krajnović.

Bend Auguste nastao je pre dve godine, a osnovale su ga dve mlade muzičarke Ivana Lulić i Gordana Marković.
Kao duo, negovale su svoj muzički izražaj, nazvan ogoljeni pop, prepoznatljiv po njihovim neuobičajenim vokalnim aranžmanima uz pratnju samo jedne gitare.
Uskoro su im se pridružili bubnjar Jerko Jurin, Tomislav Leko na klavijaturama i najnoviji član benda, basista Marko Radić, čime je njihov ogoljeni pop zamenjen bogatim aranžmanima, no i dalje uz njihove prepoznatljive vokalne igre.
Tekst i muziku potpisuju Ivana Lulić i Gordana Marković, a osim producenta Tomislava Šuška, autora aranžmana, u stvaranju pesme „Ona“, učestvovali su još i Pavle Miholjević i Jura Ferina iz Svadbasa, zaduženi za mastering.