PODELI

Ulaskom u 2017. godinu ušli smo i u godinu grupe DŽA ILI BU jer proslavljaju zavidnu godišnjicu – 30 godina postojanja. Tim povodom Beogradu će pokloniti besplatan koncert 28. aprila. Slaviće se u Božidarcu, u okviru Vračar Rocks serijala.
DŽA ILI BU osnovan i su 1987. na  Vračaru, pa će baš tu i proslaviti 30. rođendan. Iza sebe imaju sedam studijskih albuma, a aktuelno izdanje ,,Sedma sila” proglašeno je od strane slušalaca Radio Beograda 202 za najbolji album 2016. godine, a singl ,,Gasio sam mrak” za hit godine.

DŽA ILI BU su ujedno i jedan od koncertno najaktivnijih bendova na našim prostorima. U poslednjih pet godina svirali su više od 250 koncerata širom regiona, a tokom dosadašnje karijere održali su ih više od 700.

Takođe, već imaju tradiciju da na proslavama jubileja ugošćavaju najbolje mlade bendove: za 20. rođendan ugostili su Repetitor, za 25 godina postojanja Straight Mickey & The Boyz, a za 30. rođendan pozvali su nove nade rock scene – grupu Degeneza.

Pošto je kapacitet Božidarca ograničen, a bend želi da časti fanove besplatnim koncertom, ulaznice će biti BESPLATNE, ali neophodne. Ulaznice za rokenrol koncertnu žurku sezone mogu da se preuzmu u FELIX Shop-u (TC Sremska, I sprat). Jedna osoba može da preuzme maksimalno četiri ulaznice.
Pred veliki rođendanski koncert koji nas očekuje u Božidarcu 28. aprila, DŽA ILI BU su objavili i spot za pesmu ,,Zauvek”.

Spot je snimljen u produkciji studija ,,Fabrika” uz veliku pomoć i podršku RTS-a, koji je bendu ustupio deo video materijala.

Foto: Mikica Andrejić