Beogradski alternativni rok sastav Block Out drugi je potvrđeni izvođač koji će 21. aprila nastupiti na sedmom Supernatural festivalu.

Pored Block Out-a, na festivalu koji se drugu godinu za redom održava u Supernatural parku, na Adi Huji, nastupiće i sastav Kanda Kodža i Nebojša.

Kako se navodi na zvaničnoj internet prezentaciji ovog festivala, Nikola Vranjković izjavio je da će nastup početi pesmom”Deponija” koja se nalazi u filmu “Supernatural park, od deponije do parka”.

„Supernatural park, od deponije do parka“ je film koji predstavlja aktivnosti pokreta Supernatural u 2012, godini, sa akcentom na formiranje parka na špicu Ade Huje.

Svi posetioci koji ove godine ponesu garderobu koja im više nije potrebna, moći će na festival da uđubesplatno. Pored ekološkog, ove godine, festival ima i humanitarni karakter budući da će sva prikupljena gardeoba biti donirana Crvenom krstu Beograda. Za sve koji odluče da ne recikliraju, na kapijama festivala ulaznica će iznositi 400 dinara.

Sedmi po redu Supernatural festival biće održan 21. aprila u Supernatural parku na Adi Huji u Beogradu. Festival Supernatural nastao je 2007. godine sa ciljem da se obeleži svetski Dan planete Zemlje i podigne svest građana o bitnim ekološkim pitanjima.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.