PODELI

Prvobitno je prase lansirano u orbitu, pa je došlo vreme da mu se organizuje ovoplanetarni doček u Božidarcu! “Prase iz orbite” na Vračar Rocks dovodi grupa PIKNIK, koja će na zahtev publike ponovo nastupiti u srcu Vračara 21. januara.  

“Prase iz orbite” je aktuelni spot-singl novosadskog Piknika, za čije je snimanje žrtvovano jedno pravo prase i nekoliko gajbi piva, a detalje u spotu docrtao je novosadski strip crtač Mladen Oljača. Nahraniće Beograđane prasetinom Gos’n Bandar i članovi grupe Piknik i to u sred seljačke bune koja će se iste večeri odvijati u Radoslava Grujića 3.

Piknik

Seljačka Buna će u subotu, 21. januara, u Božidarcu promovisati novi album “Brljantin Epik”, a tim povodom poručuju: “Narode! Došao je i taj dan! Velika, ma naša najveća promo svirka, desiće se 21.januara na Božidarcu i tom prilikom ćemo vam predstaviti naš novi album. Sviraćemo naš pun set, sve najveće hitove i novi album u celini i celosti. Biće tu i specijalnih gostiju ali nećemo vam reći ko će to biti, jer onda ne bi bili specijalni. Naše poselo će nam upriličiti bendovi Misha Mashina & Mashtrakala i Piknik/Horror Piknik, sa kojima prvi put delimo binu. Prisustvo na koncertu je obavezno; opanci, kuke i motike opciono, ali dobro raspoloženje je moranje! Brljantin je lek za sve”.

Seljacka buna_1

Priliku da publiku dobro zagreje pred nastupe Piknika i Seljačke bune dobio je bend Misha Mashina & Mashtrakala.

Ulaznice su u pretprodaji u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 400 dinara, dok će na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, koštati 500 dinara.