Serbia Wonderland Festival nedavno je objavio novo poglavlje koje organizuje 4. oktobra u prostoriji Depo  Magacina u Beogradu pod nazivom Limited Edition.

Danas je i zvanično potvrđen internacionalni line up koji čine poznata svetska imena EDM zvuka –  Kryder, Bryan Kearney i  Outlander.

Tokom svoje kratke DJ  karijere, Kryder dolazi do jako velikog napretka na svetskoj house sceni. Pored DJ-inga, poznat  je i po produciranju svojih traka, ali i sjajnih remiksa pesama poznatih DJ imena. Čuveni remiks pesme “Ping Pong” Armin Van Buuren-a jedan je od poznatijih Kryderovih remiksa.  Pesma “Aphrodite” predsavlja krunu Kryder-ove karijere, dok svi sa nestrpljenjem iščekuju  “Feels Like Summer”, koja treba da izađe na poznatoj Spinnin records etiketi. Ovog leta Kryder je nastupao na velikim festivalima kao što su Tomorrowland i Creamfields, a  4. oktobra će se prvi put predstaviti domaćoj sceni svojim karakterističnim progresiv haus zvukom.

Bryan Kearney je dobro poznato ime među trens fanovima. Ovaj momak iz Dablina je na sceni već skoro 15 godina. Svoje veštine je imao prilike da pokaže na svetskim  događajima poput EDC-a u Las Vegasu, Tomorrowland-a, Electric Zoo-a, Cream Ibice… Bryan je takođe visoko cenjeni  trens producent koji poseduje i dobro poznatu izdavačku kuću Kearnage Recordings. Svoje trake je izadavo za etikete poput Armade, Spinnin-a, FSOE… Radio je i remikse za imena poput Armin Van Buuren-a,   Aly & File, John O’Callaghan-ai brojne druge. Trenutno je jedan od najaktuelnijih svetskih DJ-eva i nastupa na većini velikih trens događaja.

Nakon odlične reakcije na DJ Stephanie, koja je na  Serbia Wonderland Festivalu imala čast da hardstyle  muzički pravac prvi put predstavi ovdašnjoj publici,  u goste stiže DJ Outlander. Muzikom je počeo da se bavi od svoje 12. godine. Poslednjih nekoliko godina uložio je dosta truda u stvaranje svog jedinstvenog zvuka. To se isplatilo i veliko harstyle ime Coone ga je prepoznao što mu je donelo sreće da postane deo poznate etikeke- Dirty Workz.

Uz ovaj kvalitetan line up organizatori najavljuju i sjajnu domaću podršku kao i odličnu produkciju i specijalne efkete koji će ovaj događaj upotpuniti i stvoriti veliki audio-vizuelni spektakl. Podsetimo da je Limited Edition događaj ograničen na 1 500 posetilaca.

Prvih 500 ulaznica je rasprodato pre objave datuma i line up-a, a još 500 je pušteno u prodaju  i mogu se kupiti po ceni od 1 200 dinara na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a u Beogradu.