PODELI

CeeLo Green, jedan od najpopularnijih glasova današnjice, nastupiće u okviru najveće rođendanske žurke EXIT festivala ikada, a te večeri, osim njega, nastupaće i Zemlja Gruva i Svi na pod.

EXIT festival će proslaviti svoj trinaesti rođendan 28. juna na Trgu Slobode u Novom Sadu, uz soul kralja i neverovatnog dobitnika pet Gremi nagrada.

Ovim nastupom EXIT praktično dobija i svoj šesti dan, koji će biti organizovan na trgu u Novom Sadu, i koji će biti besplatan za sve posetioce.

„Želimo da ovaj dan proslavimo sa našom mnogobrojnom publikom, da svima poklonimo fantastičan nastup i odličan provod te večeri“ – poručuju iz EXITa.

Prvobitno planiran datum kada je jedan od najavljenih headlinera festivala trebalo da nastupi je 11. jul. Međutim, zbog ekskluzivnog ugovora sa “The Voice!”, američkom verzijom idola, pevač dua „Gnarls Barkley“ primoran je da otkaže celokupnu julsku turneju. Snimanja novog serijala ove veoma popularne emisije, uslovilo je CeeLo Greena da ne nastupi ni na jednom festivalu koji je prethodno dogovoren za jul 2013.

„Međutim, uz izuzetne napore organizatora festivala da održi obećanje dato publici i zahvaljujući velikom ugledu koji EXIT uživa u svetskoj muzičkoj industriji, jedini smo festival koji je dobio mogućnost drugog datuma za nastup tako velike zvezde. I ne samo drugi datum već i najlepši rođendanski poklon, koji će podeliti sa građanima zemlje i regiona“– objašnjenje je organizatora o promeni datuma.