Hit predstava “Čikaške perverzije”, u kojoj igraju Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, posle skoro dve decenije biće ponovo izvedena u legendarnoj prvobitnoj, integralnoj verziji 24. i 25. maja (20:00) u velikoj dvorani Sava centra u Beogradu.

“Želja nam je da publici pružimo priliku da vidi integralne ‘Čikaške perverzije’, onakve kakve su bile na početku, sa svim scenama koje su bile na premijeri 1993. godine. Takve su poslednji put igrane negde 1998. godine”, kaže Jovanović.

Prema njegovim rečima, pomenute scene su morale ispasti iz “Perverzija” jer su tokom vremena “nagomilane improvizacije produžile trajanje predstave”.

“Scene koje vraćamo su još provokativnije i još više u duhu seksualne revolucije o kojoj govori naša predstava. Te scene će samo doprineti da se još više vratimo u jedan od najlepših perioda čovečanstva kad su ljudi mislili samo na ljubav i na ništa drugo”, objašnjava Jovanović.

Dosadašnje “Čikaške perverzije” su samo u poslednjih godinu i po zabeležile spektakularni niz od 60-tak rasprodatih izvođenja u Domu omladine Beograda, Pozorištu mladih u Novom Sadu i brojnim drugim dvoranama i pozorištima u Srbiji.

Sad će ljubitelji “Perverzija” dobiti neočekivanu priliku da uživaju u čarima “Čikaških perverzija – Integralno”, odnosno u “Perverzijama” na veliko, pošto će se Gagiju, Branki, Olgi i Igoru pridružiti plesni ansambl i brojni statisti, uz novu scenografiju u Sava centru.

Ulaznice za “Čikaške perverzije – Integralno” su 800, 1.000, 1.200 i 1.500 dinara na blagajnama Sava centra, Doma omladine Beograda i mreže Eventim.