Davorin Bogović originalni pevač Prljavog Kazališta sa svojim bendom ove godine koncertima po ex Jugoslaviji obeležava 35 godina albuma “Crno Bijeli svijet”. Koncertna turneja se zove “Mi plesemo 2015” i započela je u Beogradu 14. februara u Božidarcu a Balkan Rock je u recenziji koncerta napisao – “Sabrati utiske sa ovakvog koncerta veoma je težak i nezahvalan posao, neke stvari se jednostavno moraju videti svojim očima i čuti sopstvenim ušima no, pozitivan vajb koji je isijavao sa bine se ne može poreći, a topla preporuka za sve nostalgičare je da neki od sledećih nastupa Davorina i Bogovića obavezno posete!”

Nakon Beograda Davorin je nastupao u većem broju gradova u regionu i pred sam kraj godine dolazi i u Novi Sad na druženje sa starim i novim fanovima. Bend Bogoviće čine iskusni i poznati rok muzičari u Hrvatskoji i na bini su veoma skladni i energični. Koncerti su puni emocija i pozitivnih vibracija, a u publici je uvek odlična atmosfera. Davorin obavezno odvoji i vreme za druženje i slikanje sa fanovima i uvek je oko njega pozitiuvna energija i vesela i nasmejana lica.

Prljavo Kazalište većinom ne izvodi pesme iz ranog perioda pa je ovo jedinstvena prilika da se pesme kao što su “Crno bijeli svijet”, “Mi plešemo”, “Sve je lako kad si mlad”, “Moderna djevojka”, “Sretno dijete” itd. čuju i to sa vokalom originalnog pevača. Pored tri albuma sa Kazalištem Davorin sa Bogovićima ima dva albuma a poslednji “Mijene” je izašao prošle godine i sa kojeg ima već nekoliko singlova sa kojim će publika moći da se upozna, pored hitova iz perioda kazališta na kojima će biti akcenat,

Koncert će se održati u sredu 23. decembra od 21h u Firchie Think Tank studiju, a karte će se prodavati po ceni od 500 din.