PODELI

U Novom Sadu 13. decembra koncert će održati Nikola Čuturilo Čutura u klubu Route 66.

Početak koncerta zakazan je za 22h, a cena ulaznice je 500 dinara.

U saradnji sa klubom Route 66 poklanjamo pet ulaznica za ovaj događaj.

Na facebook stranici Remix Press poratala potrebno je u komentaru ispod ove vesti napisati naziv poslednjeg albuma koji je Čutura objavio. Dobitnici će biti kontaktirani u vezi detalja.

Nikola Čuturilo Čutura izdao je novi kompakt disk u izdanju PGP RTS-a pod nazivom “Tu i sad”. Album će biti koncertno promovisan pred publikom u Novom Sadu, a ujedno je to prilika i da se prisetimo njegovih starih hitova.

Pored niza novih kompozicija, u pesmi pod nazivom “Beograde” zajedno pevaju i sviraju Nikola i braća Jelić (YU grupa), kompozicija “I ovaj dan” je duet sa Borom Đorđevićem, obradu numere “Sećanja” od Pop Mašine sviraju Džindžer Božinović i sam autor. Ljubitelje standardno dobrog zvuka, koji već godinama stvara Nikola Čuturilo, svakako će obradovati i obrada njegovog čuvenog hita iz 80-tih pod nazivom “Voli me”.

Za novih devet kompozicija na svom šestom studijskom albumu u karijeri Čutura kaže: „Želeo sam pored ostalog da se zahvalim svim ljudima koji su ostavili neprocenjiv trag u mojoj karijeri. Bili su moji idoli, od njih sam učio, a kasnije sa njima svirao i za njih pisao”.

Nikola Čuturilo (rođen 1962, godine u Banatskom Karlovcu) je izgradio renome, kako sam za sebe kaže „gradskog rent- a gitariste“. Bogatu muzičku karijeru Čutura je počeo i pre dolaska u Riblju Čorbu septembra 1984. godine.

Od 1981.godine profesionalno se bavi muzikom kao član grupa Siluete, Zamba, Električni orgazam i Riblja Čorba sa kojima je odsvirao preko hiljadu koncerata u zemlji i inostranstvu. Godine 1990. započinje solo karijeru u okviru koje je izdao pet samostalnih studijskih albuma.

Pisao je za Riblju Čorbu, Yu grupu, Bilju Krstić, Kerber, Dejana Cukića, Viktoriju, Zdravka Čolića, Lazu Ristovskog, Tanju Banjanin…