U Novom Sadu 13. decembra koncert će održati Nikola Čuturilo Čutura u klubu Route 66.

Početak koncerta zakazan je za 22h, a cena ulaznice je 500 dinara.

U saradnji sa klubom Route 66 poklanjamo pet ulaznica za ovaj događaj.

Na facebook stranici Remix Press poratala potrebno je u komentaru ispod ove vesti napisati naziv poslednjeg albuma koji je Čutura objavio. Dobitnici će biti kontaktirani u vezi detalja.

Nikola Čuturilo Čutura izdao je novi kompakt disk u izdanju PGP RTS-a pod nazivom “Tu i sad”. Album će biti koncertno promovisan pred publikom u Novom Sadu, a ujedno je to prilika i da se prisetimo njegovih starih hitova.

Pored niza novih kompozicija, u pesmi pod nazivom “Beograde” zajedno pevaju i sviraju Nikola i braća Jelić (YU grupa), kompozicija “I ovaj dan” je duet sa Borom Đorđevićem, obradu numere “Sećanja” od Pop Mašine sviraju Džindžer Božinović i sam autor. Ljubitelje standardno dobrog zvuka, koji već godinama stvara Nikola Čuturilo, svakako će obradovati i obrada njegovog čuvenog hita iz 80-tih pod nazivom “Voli me”.

Za novih devet kompozicija na svom šestom studijskom albumu u karijeri Čutura kaže: „Želeo sam pored ostalog da se zahvalim svim ljudima koji su ostavili neprocenjiv trag u mojoj karijeri. Bili su moji idoli, od njih sam učio, a kasnije sa njima svirao i za njih pisao”.

Nikola Čuturilo (rođen 1962, godine u Banatskom Karlovcu) je izgradio renome, kako sam za sebe kaže „gradskog rent- a gitariste“. Bogatu muzičku karijeru Čutura je počeo i pre dolaska u Riblju Čorbu septembra 1984. godine.

Od 1981.godine profesionalno se bavi muzikom kao član grupa Siluete, Zamba, Električni orgazam i Riblja Čorba sa kojima je odsvirao preko hiljadu koncerata u zemlji i inostranstvu. Godine 1990. započinje solo karijeru u okviru koje je izdao pet samostalnih studijskih albuma.

Pisao je za Riblju Čorbu, Yu grupu, Bilju Krstić, Kerber, Dejana Cukića, Viktoriju, Zdravka Čolića, Lazu Ristovskog, Tanju Banjanin…

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.