PODELI

Posle uspešno održana prva dva takmičarska ciklusa Belgrade Demo Fest Live u beogradskom klubu “Blue Moon, tokom kojih je u ovom prostoru sviralo preko 60 bendova iz cele Srbije, klub u novoj sezoni otvara prostor za dalje nastupe demo bendova.

Programi će se održavati pod nazivom Demo Stage Live i biće otvoreni za sve demo bendove koji žele da nastupe.

U okviru programa Demo Stage Live 2. oktobra nastupiće sastav Ućuti Pas, inače pobednik BDFL-a 2013. Bend pleni svojim pesmama, atraktivnim nastupom i energijom na bini, a svoj zvuk bazira na fuziji i crossoveru više pravaca. Njihova popularnost konstantno raste, a posle brojnih festivala na kojima su nastupali ovog leta, bend se vraća u klub iz koga je krenuo njihov put iz anonimnosti. Momci vredno pripremaju svoj prvi album i ovo će im biti poslednji nastup kojim će zaokružiti koncertno dinamični šestomesečni ciklus, nakon koga će uslediti snimanje pesama u studiju od kojih su neke već sada pravi hitovi kao što su “Džaba”, “Tražim”, “Neke stvari” i “Metak u čelo”.

Osim njih sviraće mlad i perspektivan sastav tvrđe gitarske orijentacije Regulator iz Vrnjačke Banje, ovogodišnji pobednici požarevačke Gitarijade, finalisti zaječarske Gitarijade i polufinalisti BDFL-a.

Treći bend ove večeri biće još jedan sastav iz Lazarevc, interesantna četvorka sa ženskim vokalom Peripetia.

Veče će otvoriti oficijelni tonac BDFL-a i demo stage-a Kiza Bluza sa svojim autorskim pesmama. Početak je u 22h, ulaznica će biti 150 din.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.