PODELI

Nakon rekordne posećenosti i uspešno okončanog jubilarnog izdanja, organizatori su već najavili da će 11. Demofest biti održan od 19. do 21. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Novo izdanje Demofesta donosi i jedan novitet, a to je da će se prilikom odluke o izvođačima 11. izdanja posebno voditi računa o glasovima publike.

“Demofest je uvijek u obzir uzimao želje svojih posjetilaca do kojih smo dolazili ili koje smo dobijali uglavnom putem društvenih mreža. Za 11. Demofest smo se odlučili da sve te želje prikupimo na jedno mjesto i da tačno znamo koga naša publika želi da vidi narednog jula na tvrđavi Kastel”, navela je Brankica Raković, PR direktorica Demofesta.  Ona je dodala i da treba imati na umu da imena koja će zasvirati na Demofestu zavise i od nekoliko drugih faktora, kao što su dostupnost izvođača, njihov raspored nastupa, turneje i slično.

Listu želja možete pronaći na zvaničnoj internet stranici festivala demofest.org, a pored polja u koje možete upisati omiljene izvođače, Demofest lista želja podrazumeva i preporuke za sadržaje dnevnog programa i slično.

Podsećamo, deseti i do sada najveći Demofest, je okončan nedavno, uz posetu 40.000 fanova najvećeg demo festivala na Balkanu. Pobednik 10. Demofesta je grupa Slonz iz Šapca, drugo mesto je pripalo bendu Tyger Lamb iz Zagreba, dok se na trećem mestu našao novosadski sastav Wolfram.