Đorđe Miljenović a.k.a Skaj Vikler. Heroj ili antiheroj? Kako god. Prisutan je na muzičkom nebu Balkana i ponovo se vraća u Novi Sad na mesto zločina da sa svojim nastupom zacementira poziciju na vrhu muzičke i kreativne scene. Umetnik koji u prethodnih gotovo 15 godina nikoga nije ostavio ravnodušnim; kako ljubitelje hip hopa, tako i ljubitelje rokenrol muzike sa dva albuma ”Amovi” i ”Sam pao, sam se ubio”.

Šta god da dodirne pretvara u muziku, koji god žanr bio u pitanju. Ovoga puta 14. aprila u Domu Kulture sa početkom u 21.00h. Ulaznice za ovaj koncert se mogu nabaviti po promo ceni od 1200 dinara onlajn ili na biletarnici Gigstixa, dok će na dan koncerta cena na ulazu iznositi 1500 dinara, ukoliko se ne rasprodaju do tada.

Za koncert u Domu Kulture Đorđe Miljenović dolazi sa All Stars bendom i u svom rokenrol arsenalu donosi rokenrol hitove: Utorak sabajle, Prelepa katastrofa, Umirem ti na rukama, Zajeban okrutan kurvin sin, Dolazim ti uskoro Madam, Điha, Član 23, Nisam dobro.

Heroj ili antiheroj? Kritika i publika su rekli svoje.

,,Ne mogu se odupreti utisku da je ovo u neku ruku i moderna kantri HC muzika. Beogradski Džoni Keš sa distorzijom. Kao da si kauboj. Znaš, imaš šešir, u ustima ti je duvan, otvaraš ona vrata od taverne, mamuze zveče, pijani kauboji te odmeravaju, odmeravaš ti njih pa se kadrovi smenjuju; sa pogleda na pogled, sa pogleda na pogled. A Miljenovićev bend bez greške tuče sa bine kao saundtrek za neku scenu. Sigurno jedan od najkvalitetnijih bendova na sceni- časna reč”, reći će novinar sa jednog od izveštaja sa njegovog koncerta. (Izvor: Rockomotiva)

Slične utiske utiske potvrdiće novinarka iz drugog ugla sa koncerta u Novom Sadu:

,,Miljenović poseduje moć da iskaže najmračnija osećanja koja mnogi imaju, ali bez mogućnosti da ih izraze. Tada dolazimo do ove svirke. Stojimo ispred čoveka kom na licu vidimo da nas razume kada je sve Sjebano, kada nas Niko ne razume, kada smo usamljeni, razočarani ili besni kada shvatimo da lažemo sami sebe. Tokom pesme „Nisam dobro“ koju je pevala publika, trebalo je da promenimo refren i da glasno viknemo: MI SMO DOBRO! Jer smo zaista i bili. Tih sat i po, dva, sve je bilo u redu. Susreli smo se sa prijateljem, sa đavolski dobrim bendom i to je očigledno bilo ono što je svima nedostajalo. Da je trajalo bar koju pesmu duže…” (Izvor: Remix Press, Mina Erić)

Heroj ili antiheroj? 14. april, Novi Sad u Domu Kulture. Dođite i uverite se sami.