PODELI

Dr Nele Karajlić će svoj prvi veliki samostalni koncert u Beogradu održati 25. maja 2019. godine na Stadionu Tašmajdan. Ovo će biti sjajna prilika da poštovaoci njegovog višedecenijskog stvaralaštva u različitim sferama umetnosti, ovaj put sa Neletom pođu na muzičko putovanje kroz vreme, na kome će predstaviti sve što je radio sa Pušenjem, No smoking Orchestrom, ali i svoje nove pesme koje nastavljaju tamo gde je Nele stao pre 20 godina.

Novim singlom “Ti to ne razumeš”, za koji je “duhoviti” video spot snimio i režirao sjajni Vuk Protić sada je dostupan i na you tube kanalu izdavača Take It Or Leave It Recordsa.

Puno mladih ljudi voli i zna Neletove pesme, ali nisu imali priliku da prisustvuju njegovim koncertima i osete neverovatnu energiju njegovog performansa. Neletove pesme “Ženi nam se Vukota”, “Gile šampion”, “Nedelja kad je otišao Hase”, “Il si bos il si hadžija”, “Dan Republike” su bezvremenski hitovi i podjednako se doživljavaju kao i pre 20 godina.

“Prijatelji bukirajte karte i zauzmite svoje mesto u ludom vremeplovu dr Neleta Karajlića. 25. maja sa kosmodroma Tašmajdan, polazimo na uzbudljiv put kroz vrijeme u prošlost i budućnost. Vežite se, polećemo!” pozvao je Nele sve koji žele da krenu sa njim na ovo muzičko putovanje. Od juče je u prodaji i reizdanje albuma “Ja nisam odavle” sa koncertnim bonusima, u ekskluzivnom digipack pakovanju.