Posle debi albuma “Nećemo promeniti svet”,  Dram nastavlja seriju singlova novog materijala pesmom “Ti me voziš”, U pitanju je prva vokalna kolaboracija benda, a gostjući vokal na pesmi je Fantom, predvodnik nove generacije pop izvođača.

 

Dram je pre dva meseca niz singlova za drugo izdanje otovorio pesmom “Vikend ubija”, a  protekle godine izbacili su album, čija je koncertna promocija u sali Amerikana, u Domu omladine Beograda otkazana usled globalnog zatvaranja event indrustrije.

Iako je album “Nećemo promeniti svet” naišao na odlične reakcije, uz praktično prodatu salu Amerikana, nagradu Zadužbine Milana Mladenovića i niz koncerata širom Srbije, Dram je odlučio da, dok se ne steknu uslovi za održavanje solističkog koncerta, fanovima synth pop muzike, ponudi nove singlove. Bez obzira što je bend svojim prvim albumom napravio dobar iskorak, Dram je novim pesmama pristupio sa novom dozom eksperimentisanja, trudeći se da ne reciklira svoj prvi album. Tako je, ovaj novi singl “Ti me voziš” dosta pomereniji ka elektro zvuku, za šta članovi benda kažu da im dosta prija u ovom trenutku.

„Ti me voziš“ je vanvremenska, kosmičko-karmička, yugopatetična kolaboracija grupe dram i Fantoma, kojima se u toku inspirativnih večeri za kompjuterima i sintisajzerima pridružila i misteriozna devojka, izvesna Kosara i svojim vokalnim linijama obojila vožnju i odvela je do dalekih predela sunčevog sistema. Kosara se niotkuda pojavila i isto tako volšebno nestala.
Gledanje spota za „Ti me voziš“ dovodi do upadanja u stanje teške hipnoze i omamljenosti. Istovremeno, dolazi do potpunog popravljanja raspoloženja. Idealna za žurke pored reke. Za vožnje do mora. Za topljenje.
Jer ti nas voziš drame, Fantome i draga Kosaro.” poručuju iz benda.

Publika će moći bend da čuje na Arsenal festivalu 25.juna i na Exit festivalu 10.jula.

Foto: promo