PODELI

Novosadski bend dreDDup odlučio je na nejlepši mogući način da se oprosti sa svojim dosadašnjim gitaristom koji napušta bend. Kako drugačije nego koncertima.

Posle deset godina aktivnog sviranja u industrial rok bendu dreDDup, Van Alen, gitarista rešio je da napusti bend. Razlozi su prosto njegova želja da proba nešto drugo, te on svoju karijeru nastavlja u matičnom bendu Analizator i metal bendu Tethyal. Povodom ovog iznenadnog saznanja, bend je uz dogovor sa Alenom zakazao tri koncerta na kojima će i sama publika moći takođe da se oprosti sa Alenom i da poslednji put vidi dreDDup u ovoj postavi i sa takvim zvukom gitare. Izabrana su tri grada koja uvek sa dobrom energijom proprate dreDDup koncerte, a to su: Subotica (26.1. – klub Mladost), Beograd (2.2. – klub Drum) i Novi Sad (15.2. – CK13).

Bend je već uveliko u potrazi za novim članom. Svoj put nastaviće u nalaženjem jednog of tri ovakva člana: gitarista, basista na distorzijama ili klavijaturista na distorzijama. Ukoliko poznajete nekoga ko odgovara opisu, neka se javi bendu na Fejsbuk stranicu.

Tri najavljena koncerta biće celovečernji i bend će vas u stilu prošetati kroz svoju 22. godine dugu diskografiju. Kako kažu iz benda: “Alenu u daljem radu želimo svu sreću i puno dobrih koncerata. Proveli smo sjajnih 10 godina zajedno i svašta lepo proživeli kao bend a to će nam svima svakako ostati u lepom sećanju zauvek!”.