PODELI

U subotu, 4. juna, u Ateljeu Kurucić na Petrovaradinskoj tvrđavi biće održana Membrain Festival On Tour žurka.

Hedlajner ovog događaja je DJ i producent PRTCL koji živi i radi u Berlinu, a beleži nastupe širom Evrope. Njegovu produkciju i setove odlikuju mračni tech drum and bass zvuci i teški brejkovi pod uticajem berlinske scene elektronske muzike. Pored izdanja za legendarnu DSCI4 izdavačku kuću, njegova muzika je izdata i od strane Flexout Audio i Humanoid izdavačkih kuća.

Pored PRTCLa, na tvrđavi će nastupiti i Minimalist – ime već dobro poznato novosadskoj publici. Minimalist je DJ iz Osjeka  koji je za samo četiri godine bavljenja muzikom nastupao u preko 40 klubova širom Balkana. Nastupe beleži u kako u Hrvatskoj i Srbiji, tako i u Sloveniji i Austriji. Iza sebe ima nastupe na festivalima kao što su EXIT, Membrain, Ferragosto Jam i Reunited Festival. Njegov zaštitni znak jesu energični setovi puni jakih tonova i brzog ritma.

Na sceni će se takođe pojaviti i Kontakt. – novosadski duo koji godinama osvetljava obraz domaćoj underground sceni elektronske muzike. Njihova selekcija donosi UK atmosferu gde god da nastupaju obzirom da se sastoji od grime, garage, bass i breakbeat traka.

Domaćini događaja jesu članovi Drum Unit i United Noise DJ ekipa, koji zajedno organizuju događaje pod imenom Lom Events.

Ulaznice su u prodaji u lokalu Pascal (Radnička 22, Novi Sad) po ceni od 600 dinara dok će na ulazu biti skuplje.

Više informacija o događaju možete pronaći OVDE.