U petak 2. decembra u novosadskom Domu kulture i 3. decembra u beogradskom Božidarcu, Let 3 će vam isporučiti koncerte sa po dva sata svog karakterističnog nastupa, a ako ste fan, odlično znate kako to izgleda.

Oni na ovaj ili onaj način fasciniraju i šokiraju još od 1987, bilo svojim u najmanju ruku neobičnim scenskim nastupima, bilo svojom laganom opsednutošću falusom („babin”, „živi”, „Marko” ili jednostavno „u čelo”) ili nekim od svojih spomenika kao što je onaj posvećen Angeli Merkel pri obavljanju određenih radnji.

Iz štaba benda javljaju: “Bend radi na novim materijalima i puno svira. Uz to, Prlja je zvijezda u tv showu Zvijezde pjavaju na HRT-u gdje se može gledati svake subote, a Mrle radi glazbu za Magellievu predstavu u Narodnom pozorištu u Sarajevu. Baljak je izbacio album sa svojim Ministrantima, Zec snima i producira gomile albuma u GIS studiu, Bean snima bubnjeve u kućnom studiu.”

Ulaznice po promo ceni od 1.000 rsd. mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn putem linkova:

NOVI SAD: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3951-let-3-02122022

BEOGRAD: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/12-dogadjaji/3967-let-3-03122022

Nakon rasprodaje promo ulaznica, prva redovna, pretprodajna cena biće 1.200/1.400 rsd, dok će ulaznice na dan koncerta koštati 1.600 rsd. Cene su iste za oba koncerta.