PODELI

Koncertnom promocijom albuma ,,Kukovo leto” beogradski sastav Dža ili Bu otvoriće novu sezonu Vračar Rocks festivala, u petak 11. oktobra sa u CZK ,,Božidarac“ sa početkom u 20h.

Bend je od prošle godine pojačan gitaristom Vladanom Vasiljevićem – Vasketom, ali i novim basistom, Vukom Pavlovićem, nekadašnjim članom grupe Gangbangers. U osveženoj postavi Dža ili Bu uživo zvuče čvršće nego ikad, što može da potvrdi širok auditorijum koji je tokom prethodnih godinu dana bio u prilici da ih vidi na više od 50 koncerata održanih širom regiona. Šesto studijsko izdanje grupe Dža ili Bu ,,Kukovo leto” snimljeno je u studiju ,,Fabrika” pod producentskom palicom čuvenog Theodor-a Yanni-a, a objavljeno je za PGP RTS.

Pred koncertnu promociju albuma ,,Kukovo leto” u Božidarcu, Dža ili Bu su plasirali spot za singl ,,Gole istine” koji je prethodnog vikenda premijerno prikazan u okviru emisije Jelen top 10.

Pored pesama sa novog albuma, bend najavljuje da će pred beogradskom publikom u okviru Vračar Rocks festivala izvesti najveće hitove i pesme koje fanovi dugo nisu bili u prilici da čuju uživo, te će kompilacija ,,Dobre stvari” (MTV, 2012) koju je bend objavio povodom 25 godina postojanja poslužiti kao odlična priprema za koncert.

Pored Dža ili Bu, na prvom u nizu koncerata u okviru Vračar Rocks festivala 11. oktobra, nastupiće i sve popularniji Hype! i žestoki Miki Pirs.

Ulaznice mogu da se kupe u Felix Shopu (TC Sremska) po pretprodajnoj ceni od 350 dinara, dok će na dan koncerta cena ulaznice iznositi 500 dinara.