Mick Perrin Worldwide i Urbani Ured u saradnji sa  Standup.rs i Domom omladine Beograda vam predstavljaju  svetsku zvezdu stand up komedije Eddie Izzard-a.

29. marta 2013. godine, u Velikoj Sali Doma omladine Beograda sa početkom u 20h, Eddie Izzard,  jedan od najvećih stand up komičara svih vremena, izvešće pred Beograđanima svoju novu predstavu FORCEMAJEURE“.

Ova svetska zvezda stand up komedije u Beogradu će nastupiti sa potpuno novom predstavom, i to u sklopu turneje koja će trajati godinu dana. Beograđani su posebno privilegovani, jer će videti ovu predstavu pre publike u Njujorku, Sidneju, Londonu, Berlinu.

Od četvrtka, 31. januara, ulaznice su u prodaji i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima. Cene ulaznica su 2.500 dinara za mesta na balkonu i 3.000 dinara za mesta u parteru. Predstava je na engleskom jeziku.

Eddie Izzard je poznat kao jedan od najistaknutijih stand up komičara svoje generacije. Ideje i situacije pretvara u bizarne, apsurdne i nadrealne komične priče. Priznaje da ga odlično plaćaju za pričanje potpunih besmislica. Edijeve „besmislice“ su mu donele mnoge nagrade, uključujući dve nagrade „Emmy“.

Eddie Izzard je svoj poslednji stand up nastup STRIPPED izveo u 34 grada SAD (2008), nakon čega je oborio sve rekorde na blagajnama na velikoj turneji koja je obuhvatila Veliku Britaniju, SAD i  Evropu i kulminirala nastupom u njujorškoj areni „Madison Square Garden“ januara 2010. čime je Edi postao četvrti komičar ikada koji je nastupao u ovoj čuvenoj areni. Takođe, imao je brojne nastupe u Južnoj Africi u okviru podrške humanitarnoj organizaciji Nelsona Mandele „46664“ (2010).

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DiFq_nk8pE0

CTRL + Q to Enable/Disable FBPhotoZoom
CTRL + Q to Enable/Disable FBPhotoZoom

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.