Album „Put u plus“ Edo Maajka je predstavio spotom za pesmu „Bolje je Bolje“. To je prvi singl za Dallas Records. Novi album je intimna slika njegovog života u poslednje četiri godine.

Imenom albuma je naglasio da svaki težak i negativan trenutak može da nas vrati u pozitivno stanje duha, svaki minus put je u plus. Reč je o potrebi menjanja loših mentalnih obrazaca u nove, bolje verzije nas samih.

„Samo mi sami znamo koji su dobri, a koji loši obrasci za nas, trebamo slušati sebe, svoj unutarnji glas i biti iskreni prema sebi i tek tada u toj istini možemo dobro živjeti, sve dok igramo uloge i pokušavamo biti samo ono što društvo od nas očekuje, udaljavamo se od sebe“, kaže Edo Maajka.
Na singlu „Bolje je Bolje“ gostovala je Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx) i jedan je od jedanaest aduta sa novog albuma koji donosi spoj hip-hopa, rocka, funka, jazza, psihodelije pa i etna kroz sjajnu organsku svirku benda. Svirali su Toni Starešinić (Mangroove, klavijature), Yogi Lonich (gitara), Mirsad Dalipi (Balkan Zoo, bubnjevi), Mario Rašić (Balkan Zoo, bas), a kao gosti su pevali Dino Šaran (Letu štuke) i Saša Antić (TBF).