PODELI
Foto: Wood

Kao što smo već najavili, beogradski rok velikani, Električni Orgazam, stižu u Novi Sad u okviru velike turneje na kojoj promovišu svoj dvanaesti studijski album, pod nazivom “Gde smo sad”.

Novosadska promocija albuma je zakazana za petak, 19.april, od 22 sata, i biće održana u klubu Firchie Studio, a mi smo upravo dobili informaciju od benda da je baš na taj dan rođen gitarista “Orgazma”, Branislav Petrović Banana, koji će ovog puta svoj rođendan proslaviti zajedno sa novosadskom publikom.

“Kada ste u bendu, onda i članovi benda i publika postanu vaša porodica sa kojom proživljavate sve, i one najlepše i one najružnije stvari u životu. Veoma mi je drago što ću ovog puta svoj 56. rođendan proslaviti sa novosadskom publikom i svojim prijateljima iz benda. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem sve naše prijatelje iz Novog Sada i cele Vojvodine da dođu na naš veliki koncert 19.aprila, jer ovog puta dolazimo da im predstavimo naš odličan novi album, a sviraćemo i sve najveće hitove iz cele karijere. Novi Sad je jako značajan grad za ceo bend, jer smo tu svirali mnogo bitnih koncerata, još od 80-ih godina, a bili smo i jedan od bendova koji su svirali na prvom i drugom koncertu godine, sada već davne 1993. i 1994. godine”, rekao je Branislav Petrović Banana pred novosadski koncert.

Ulaznice za pomenuti koncert su u prodaji u Mungos CDshop-u (Zmaj Jovina 2, u pasažu), kao i na svim prodajnim mestima Gigstixa po pretprodajnoj ceni od 800 rsd, a na dan koncerta će koštati 1000 rsd.