Pred sam kraj oktobra, ljubitelji elektronske muzike ponovo će do ranih jutarnjih časova đuskati na Green Love festivalu. U petak, 28. oktobra, u već dobro poznatom centru za kulturu, Hali 2 Novosadskog sajma nastupiće dugoočekivana Parfait, Vladimir Aćić, Synsane i Vien.

Na veliko oduševljenje publike, tog 28. oktobra u Novi Sad stiže Naïla Guiguet poznatija kao Parfait. Rođena Parižanka, čaroliju elektronske muzike krenula je da upija sa samo 18 godina i kako kaže, to je za nju bilo svojevrsno muzičko i društveno otkriće. U malom pariskom klubu prvi put je osetila toliku slobodu i ljubav među ljudima, te se odmah „navukla“. Kaže da ju je kod tehna privukla ekstremna preciznost te smatra da je ovaj muzički žanr jedan od najbogatijih i najraznovrsnijih i daje bezbroj mogućnosti za igru. Obožava kada vidi prepun plesni podijum i ljude koji uživaju na njemu. Na njen stil ali i život, uticali su Daft Punk, Aphex Twin, Kill the DJ, a smatra da je njena muzika duhovita i melodična, puna različitih stilova. Voli da prati svoju intuiciju i trenutnu energiju, te se ne sputava na nastupima. Kaže da je srećna što može da živi od onoga što voli i što može svakog vikenda da upoznaje strastvene i uzbudljive ljude.

Uz nju, to veče nastupiće i jedan od najcenjenijih srpskih di-džejeva Vladimir Aćić. On vešto balansira između zvuka, selekcije, „vajba“ i momenta. Publika ga prepoznaje po eksplozivnim i energičnim setovim koji su ga oblikovali u važnu figuru tehno scene regiona. Do uspona u njegovoj karijeri došlo je nakon nastupa na festivalu EXIT 2003. godine kada je njegov set proglašen za najbolji te godine, ostavljajući iza sebe legende Džefa Milsa i Pita Tonga. Vladimirov zvuk postao je sinonim za moderni oblik energičnog, gotovo abrazivnog tehna sa širokim spektrom melodija. Do sada je objavio više od 100 izdanja na muzičkim etiketama, a reputacija talentovanog producenta mu je dala priliku da radi sa svetski priznatim izvođačima kao što su Carl Cox,  RodHad, Richie Hawtin, Laurent Garnier, Dubfire, Dave Clark, Adam Bayer, John Digweed i drugi.

Uz njih će nastupiti i poznati novosadski di-džej Synsane, kao i VIEN.

Ulaznice možete pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.