“Glazba ne može promjeniti svet, ali nadam se da može potaknuti i osvijestiti ljude” kaže Remi.

Novosadska publika će po prvi put imati priliku da jedan od najatraktivnijih regionalnih koncertnih sastava, Elemental, vidi u klubskom koncertnom prostoru Doma kulture i to u petak, 21. oktobra.

U šarolikoj muzičkoj viziji ovog sastava mogu se naći tragovi različitih stilova što njihov muzički izraz čini jedinstvenim i originalnim. Specifičnost ove grupe su “britki tekstovi i energične instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala”.

Kako sami kažu, Elemental nikad nije bio sastav koji je svoju muziku smatrao proizvodom, već umetničkim izrazom, a njihov iskren i originalan stav prepoznaje publika širom Balkana. Prioritet Elementala je uvek bio blizak odnos s publikom kroz energične koncertne nastupe.

Remi, Shot, Vida, Erol, Koni, Džon i Zane uvek daju sve od sebe na bini i svakim novim koncertom stalno uvećavaju armiju svojih poklonika, dokazujući da je magija živog nastupa čini osnov dugovečnost svakog velikog benda.

Nakon osam studijskih albuma, ovo će biti još jedna prilika za emotivni susret Novosađana sa svojim miljenicima.

Povedite vama omiljenu osobu te oktobarske večeri u Dom kulture NS i podsetite se zašto za ovakve događaje vredi izdvojiti vreme i energiju.

Ulaznice su u prodaju po ceni od 1.800 rsd. a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3817-elemental-21102022

Na dan koncerta cena ulaznice će biti 2.100 rsd.

Ulaznice su za stajanje, a nakon kupovine, ako želite možete (u zavisnosti od popunjenosti) rezervisati sto u klubu slanjem poruke putem Viber-a na broj +381 60 41 14 220.