Jedan od omiljenih bendova domaće publike svakako je grupa Elemental. Već dve decenije raste i produbljuje se ljubav između ovog uvek aktuelnog i neumornog benda i sve brojnije publike.

Elemental će 9. februara u Beogradu održati koncert u SubBeernom centru.

,,Ovaj je koncert uvertira za veliki nastup kojim ćemo obilježiti 20 godina postojanja benda – nismo još za odstrel, dođite vidjeti kako razvaljujemo 9. februara”, poziva Elemental sve Beograđane i goste glavnog grada na koncert – u Cetinjsku 15, u najživlju beogradsku art’n’music četvrt.

,,Koncertnu sezonu najbolje je otvoriti svirkama u gradovima s kojima se otvoreno volimo – Beograd nam ovdje ulijeće kao naručen! Ne znam jesmo li ikada svirali u Begešu, a da nije bilo za pamćenje. I nadam se da će nam i ovaj put biti tako!”, iskrena je Mirela Priselac Remi, prva dama Elementala.

Ulaznice su dostupne po promotivnoj ceni od 700 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u O.U.R. pub-u (Beogradska 71).
Nakon promotivnog kontigenta ulaznica, redovna cena biće 800 dinara, odnosno 1.000 dinara na ulazu u SubBeerni centar, na veče koncerta.

Foto: Marina Pešić/Remix Press arhiva