The Exploited će održati koncert u klubu SKCNS Fabrika 26. aprila sa početkom u 21h. Imena gostujućih bendova biće naknadno objavljena.

Wattie nikako nema nameru da odustane od svog obećanja da će ponovo nastupiti u našoj zemlji. Nakon oporavka i ponovnog povratka na scenu, sa svojim bendom se vraća na naše prostore.

Jedni od poslednjih čuvara iskrenog pank duha, istrajni borci za pravdu i istinu, kreatori bezkompromisnog buntovničkog stava. Svoj put su započeli 1979. godine da bi nakon nekoliko demo snimaka 1981. godine izbacili album prvenac Punks Not Dead koji je udario temelje novog talasa pank zvuka i na taj način pravcu pa i celom pokretu dao novi vetar u leđa. The Exploited su kroz karijeru doživele brojne turbulentne uspone i padove i zbog svog tvrdog stava često bili na meti štampe, političara i establišmenta. Međutim, ništa nije moglo da ućutka buntovnike iz Edinburga i njihova priča traje već dugih 37 godina, a danas ih pored pank fanova širom sveta identično cene i poklonici metal, harkor kao i rok zvuka.

Ulaznice u prodaji od petka 2. februara:

– akcija, prvih 100 ulaznica po ceni od 1.800 din

– pretprodaja 2.500 din

– na dan koncerta 3.000 din

Prodajna mesta: Gigstix, Eventim

Organizatori koncerta: MH Concerts i Serbian Hellbangers