PODELI

Počeo je vikend, a 26. i 27. 10. za Novi Sad to znači: dobri filmovi, energične svirke, razgovori sa umetnicima i sve to u veoma atraktivnom industrijskom prostoru, u popularnoj novosadskoj Svilari jer se održava festival Cinema Now.

SELEKCIJA FILMOVA na Cinema Now obuhvata najzanimljivije filmove autora mlađe generacije iz regiona: Srbija, Mađarska, Rumunija, Hrvatska, Slovenija…

NA REPERTOARU su filmovi: Vojnici. Priča iz Ferentarija, Take me somewhere nice, Neću da budem luzerka, Posledice, Jedan dan, Juče, Druga strana svega, Otvorena, Granny Project, Taurunum Boy, Zaposlena, Cvetna dolina, Teret, Ti imaš noć, Zemlja meda i Aleksi.

Većina autora filmova biće gosti tokom dva dana i plan je da po ugledu na sesije poznate sa Cinema City festivala, organizuju razgovori sa autorima (Q&A) nakon projekcija. Osim filmskog programa, koji možete pogledati na ovom linku, na festival Cinema Now 26. oktobra dolazi beogradski alternativni sastav E-Play i mađarska indie, rock ‘n’ roll, afro pop koncertna senzacija Fran Palermo, a 27. oktobra kultni garažni, post punk trio Repetitor.

Pogledajte detaljno program na sajtu Cinema City OVDE.

Ulaz na Cinema Now se ne naplaćuje, VAŽNO JE da rezervišete svoje mesto za projekcije filmova koje želite da gledate – Sve o rezervacijama možete pročitati na ovom linku.