PODELI

TRIBE fest je festival elektronske muzike rođen iz omladinskog kampa, koji ove godine ima fantastičan lineup, po ugledu na sve veće festivale, a održava se u Ćurpiji od 10. do 12. avgusta.Uz festivalski narukvicu posetiocima će biti omogućeno da pored boravka u festivalskom prostoru posete brojna mesta u gradu i ostvare razne popuste.

Program festivala možete pogledati OVDE.

TRIBE Kamp za mlade biće otvoren trećeg dana festivala i imaće priliku da ugosti veliki broj omladinskih organizacija iz cele Srbije, a svaka organizacija može se prijaviti putem sajta festivala na Konkursu za omladinske organizacije. Kamp će sadržati aktivnosti skrojene posebno za mlade od 15 do 30 godina, ali i za sve ostale uzraste, kao što su radionice, edukacije, sportske i rekreativne igre, plesne i fitnes radionice itd. Ulaz na TKZM je slobodan za sve, a omladinske organizacije koji bi želele da učestvuju u aktivnostima, kao i da održe svoja predavanja ili radionice, mogu se prijaviti putem konkursa na sajtu festivala –http://tribe.in.rs/kamp-za-mlade/ .

Ulaznice za festival

Prodaja ulaznica prolazi kroz tri faze i trajaće do 30. jula 2018. u 23:59, kada se zatvaraju prodajna mesta, a ulaznice se zamenjuju kožnim narukvicama na samom festivalu.

Ulaznice su u prodaji na www.gigstix.com i www.ddtickets.rs , kao i u svim WinWin prodavnicama i kod promotera.