Za finale koncertne sezone u Lazarevu, u organizaciji “RNR Zone”, u subotu 22. decembra u Domu penzionera, nastupiće Empathy Soul Project, Sukob Interesa i Mr Fuzz.

Početak je zakazan za 22h, a ulaz je besplatan.

Zrenjaninski trio Empathy Soul Project je oformljen 2011. godine, njihov zvuk predstavlja mešavinu alternativnog roka, post-panka, neopsihodelije, indie roka i noise roka, a za svoju muziku kažu da je energija i emocija koja gradi novi svet na ruševinama starog, dok kao bendove koje poštuju navode Muse i Kings of Leon. Iza sebe imaju jedan album pod nazivom “Pyrrhic Victory” i mnogobrojne nastupe. U trećem serijalu takmičenja bendova „Live Shot“, u organizaciji i produkciji televizije Kanal 9 (Novi Sad) proglašeni su za najbolji bend koji se pojavio u sva tri serijala. Na Bunt Rock festivalu (RTS) 2016. godine osvojili su drugo mesto.

Zrenjaninski pankeri koji takođe funkcionišu kao trio, a okupljeni su oko imena Sukob Interesa (nekada Sepsa) i objavili već deset studijskih albuma, doneće u Lazarevo kompozicije u duhu ranog Green Day-a ili Offsping-a, sa beskompromisnim tekstovima i pamtljivim refrenima. Ove godine promovišu svoj novi album pod nazivom “Klekni i voli me”, a u novoj postavi benda je Vladimir Radusinović Radule, gitarista Atheist Rap-a, u ulozi basiste.

Na albumu se pojavljuje još i Dragana Grubački, nekadašnja pevačica sastava Oružjem protivu otmičara iz vremena kad su oni bili na vrhuncu popularnosti.

Svojim modernim pristupom garažnoj psihodeliji šezdesetih godina prošlog veka, zrenjaninski sastav Mr Fuzz je kreirao svoj sopstveni sonični svet koji će predstaviti Lazarevljanima takođe u subotu 22. decembra.

Dizajn plakata: Aleksandra Svetlik