PODELI

Fluid Underground, fuzz rock bend iz Vlasotinca, posle uspešnog prethodnog albuma “Amanet” iz 2015, objavio je svoj četvrti po redu album koji nosi naziv “Antimajka”.

Album je sniman u zimskom periodu 2016. i 2017. godine u studiju Psychotherapy u Nišu i na njemu se nalaze 10 novih autorskih pesama. Sav materijal snimljen je za nedelju dana, dok je sam proces miksa i masteringa, trajao malo duže, dok pesme nisu sazrele i bile spremne da ugledaju svetlost dana.

“Antimajka” donosi kompleksnije aranžmane nego ranije, sa mračnom atmosferom i ogoljenim, sirovim tekstovima. Prvi put se na albumu mogu čuti zvuci sintova, daira i šejkera. Na albumu je bilo i nekoliko gostovanja. Aleksandar Đorđević je odsvirao žičani instrument saz na pesmi “Sve Više Manje Je”, dok su Goran Kostić Kosta ( Novembar ) i Nenad Pejčić  ( School Bus, Novembar ) otpevali bek vokale na pesmama “Vertikalno” “Kraj” i “Veprovi”.

Snimanje, miks, produkciju i mastering albuma je radio Nenad Pejčić, dok se za artwork albuma / fotografija, pobrinuo Nemanja Đorđević. Vanja Marković nalazi se na naslovnoj fotografiji albuma.

Koncertna promocija albuma počinje 1. aprila u Nišu, a osim novih pesama na repertoaru će se naći i stare pesme.

Redosled nastupa: 1. april- Niš ( Feedback), 8. april- Kruševac (Zamajac), 22. april – Zaječar (Omladinski centar Zaječar) i 29. april-Kragujevac (Dom omladine Kragujevac).

Album na Bandcamp profilu benda preslušajte OVDE.