PODELI

Franz Ferdinand, Dubioza kolektiv, Goblini, Brkovi, Nele Karajlić i mnogi drugi ove godine zaduženi su za još jednu nezaboravnu OK avanturu na Tjentištu. Šestu godinu za redom od 12. do 14. jula NP Sutjeska biće epicentar najbolje zabave, dobrog provoda i druženja u jednom posebnom i magičnom ambijentu čiste prirode, kakav se retko sreće, posebno u kombinaciji sa odličnom muzikom i ostalim festivalskim sadržajima.

I ovoga puta publika Nektar OK Festa uživaće u sjajnoj muzici na tri festivalske bine. Jägermeister main stage ove godine ugostiće „škotske grofove“ Franz Ferdinand, jedan od najkvalitetnijih bendova britanske, ali i svetske muzičke scene. Publika će biti u prilici da uživa u njihovom nastupu, ali i hitovima sa dugo čekanog albuma koji su objavili početkom prošle godine „Always Ascending“. Osim škotskog indie-rock sastava za odličnu trodnevnu zabavu na Jägermeister main stage-u pobrinuće se miljenici regionalne publike Dubioza kolektiv, kao i ostali sjajni izvođači iz regiona, od kojih će neki prvi put osetiti OK atmosferu Tjentišta: Goblini, Nele Karajlić, Brkovi, Edo Maajka, Partibrejkers,  Pips, Chips & Videoclips, Helem nejse.

I ove godine za najverniju festivalsku publiku, OK kampere, koji su navikli da zagrevanje za večernje koncerte započnu u dnevnoj varijanti, uz dobar provod i izvođače koji ih očekuju na Sensation OK bini. Ove godine za dnevni program, pod obroncima planinskih masiva NP Sutjeska  zaduženi su: Let 3, Bjesovi, Vojko Vrućina, Đorđe Miljenović, Iskaz i M.O.R.T.

Tu nije kraj, očekuje nas još imena, dobre muzike i zabave na OK summer bini, omiljenom mestu za dnevno opuštanje kraj bazena, ali i na after partiju u OK kampu.

Osim dobre muzike program Nektar OK Festa nudi sadržaje i za ljubitelje avanture, koji će uživati u rafting doživljaju rekom Tarom, kroz najdublji evropski kanjon, te planinarskim šetnjama kroz NP Sutjeska, jednu od poslednjih očuvanih prašuma u Evropi – Perućicu i posetu Trnovačkom jezeru.

Paketi ponude za boravak na Nektar OK festu dostupni su na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net . Za OK kampere u samom startu nudi se ograničen broj paketa po ekstra ceni od 25,00 KM koji podrazumevaju trodnevni boravak u OK kampu uz mogućnost prisustva svim koncertima na tri festivalske bine.

Nektar OK Fest i ove godine prate prijatelj festivala kompanija m:tel i Addiko banka, Banka partner festivala.