Dnevna sunčeva svetlost i opuštanje na predivnoj lokaciji Muzeja sela briljantno se suprotstavljaju beskrajnim noćnim putovanjima. Transformisani zvuci i boje mogu značiti samo jedno: GAIA Trance Zona se vraća na R:EVOL:UTION festival.

Zastupajući tim Srbije, deskovi će biti preuzeti od strane zvezdanih talenata Imaginarium Live,Sarmati Live, DJ Vlada, DJ Stole, DJ Pura, DJ Manda, DJ DaPEACE, DJ Mozza, DJ Zarma i DJ Psychosis.

Boje rumunske zastave braniće spiritualni elektronski šamani Atma Live, DJ Latam, DJ Psylev, DJ B:Hex, DJ Azthura, DJ Shuva i DJ Malik.

Vizuelni izgled bine upotpuniće FLUOROBOTANICS tim iz Češke, koji svoj rad karakteriše kao “lyserdelic decos”.

Tokom nezaboravna tri dana i tri noći posetioci će imati jedinstvenu priliku da uživaju u nastupima izvođača kao što su Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Filatov&Karas, 1000mods, Raresh, NicolMoudaber, Marko Nastić, Barac b2b Gescu i još preko 200 izvođača na više od 7 programskih lokacija.

Cena trodnevne ulaznice za festival iznosi 4500 dinara dok je paket koji obuhvata trodnevnu ulaznicu za festival i kamp dostupan za svega 4990 dinara na prodajnim mestima GigsTixa i na sajtu www.gigstix.com .