PODELI

Firchie Studio i Crime:Scene predstavljaju pet ekstremnih metal bendova koji dolaze u Novi Sad iz Poljske, Danske, Rusije i Bugarske u okviru ANTICULT evropske turneje kultnog benda DECAPITATED. 

Koncert će biti održan u nedelju, 11. novembra u Firchie Think Tank studiju.

Samo ime poljskih DECAPITATED ne treba previše predstavljati. U pitanju je bend koji već više od 20 godina žari i pali koncertne prostore širom sveta i u svom žanru, jedni su od najpriznatijih a važe i za jedan od najboljih live bendova.

Uz njih, drugi headliner, danskih HATESPHERE takođe fantastičan death metal bend koji u svoju muziku inkorporira ekstremne hardcore elemente. Poznata Nuclear Blast izdavačka kuća uz njih šalje i svoju kompletnu produkciju sa dodatna dva kamiona opreme te je ovo ujedno i retka prilika da u Novom Sadu  čujete solo koncerte ovakvih metal izvođača u njihovoj produkciji.

Veče će otvoriti bugarski groove metalci GRIMAZE, a nakon njih na scenu će stupiti sjajni ruski death metalci DEHYDRATED predvođeni harizmatičnom pevačicom Irom. Pre samih hedlajnera scenu će začiniti svojim industrial metal zvukom i poljski THY DISEASE koji je novosadska publika već imala prilike da vidi, a koji su svakako poslastica za ljude koji vole Fear Factory.

 

Satnica

18:30 – Otvaranje ulaza

19:00 – Grimaze

19:40 – Dehydrated

20:25 – THY DISEASE

21:15 – HATESPHERE

22:15 – DECAPITATED

Ulaznice:
Redovna cena – 1500 dinara
Na dan koncerta – 1800 dinara