Niški sastav Gospodin Pinokio naredne 2015. godine proslaviće jubilarnih 15 godina aktivnog rada i 22 godine od nastanka.

Bend planira da ovaj jubilej obeleži koncertima po gradovima regiona, a proslavu završi velikim rok maratonom u Nišu sredinom sledeće godine na kome bi ugostili medije i prijatelje iz cele zemlje, kao i članove nekih prijateljskih bendova sa kojima bi podelili binu svirajući njihov repertoar.

“U novoj godini biće objavljen i novi materijal u formi maksi singla ili celog albuma u zavisnosti od dogovora sa novim izdavačem i menadžmentom koji će ubuduće pokrivati aktivnosti benda na ovom planu. U sklopu ove promocije biće prezentovan i sajt benda kao i novi sastav jer će bend svoj dalji muzički izraz prezentovati kao četvorka”, izjavio je Igor Bogdanović Šile, frontmen sastava Gospodin Pinokio.

Bend uveliko proba stare i nove hitove, uprkos personalnim promenama,  a što se tiče detaljnijih informacija i datuma predstojećih nastupa, obećali su da će nas blagovremeno obaveštavati.