PODELI

Žestoki zvuk alt-rock grupe Grate nije “još samo jedna buntovna priča”.

Sve popularniji Novosađani svojom muzikom nude alternativni pristup stvarnosti. Svoje pesme opisuju kao odraz sopstvene svakodnevice, kao reakciju na situacije sa kojima se susreću na ulici, na malim ekranima, u novinskim tekstovima…

 

Tako je i sa pesmom “Karma”, novim singlom za koji je snimljen i video spot kojim Grate najavljuje svoje treće studijsko izdanje “Ne mogu, neću ne znam i ne želim”, a koje će u narednih mesec dana biti objavljeno pod etiketom Odličnog hrčka.

“Karma” je dostupna na Deezeru, kao i na zvaničnom YouTube kanalu benda.

Od 2007. godine do danas Grate je objavio dva albuma “Prodaj nas” i “Volim da hodam”. Za veoma kratko vreme, živim svirkama, stekli su značajnu bazu fanova. Nastupali su na najznačajnijim muzičkim manifestacijama – od Belgrade Beer Festa, Arsenal Festa, preko Kulpin Festa i Long Night festivala, pa sve do Koncerta godine.

Prethodnim izdanjima, ali i novim singlom “Karma”, grupa Grate opravdava hvale sa kojima se susreću na svakom koraku, a novim albumom “Ne mogu, neću ne znam i ne želim” tek planira da ispuni velika očekivanja publike i kritike!

Foto: Aleksandar Kamasi