Novogodišnja žurka sa “scream for me” koncertom, jer tu su i Metallica i Iron Maiden – uživo, a u međuvremenu i DJ Hellspawn i DJ Kedlavi, održaće se u CZK Božidarac.

RAINMAKER Iron Maiden Tribute Band je dobro poznat domaćoj publici. Kao i uvek bend sprema neverovatna iznenađenja, i naravno čeličnog “vajba”. Svaki njihov koncert je događaj za pamćenje i motiv za novo okupljanje, a Nova godina je razlog za nikada glasniji SCREAM FOR ME BELGRADEEEEEEEE!

BLACK Metallica Tribute Band iz Novog Sada je posle uspešne turneje po Balkanu nikad spremniji za veoma metalsku Novu godinu. Nizaće hitove za hitovima, rifove za rifovima i to prvi put u Beogradu… ne pokrivajte uši – jer biće GLASNOOOOO… a tako i treba za doček 2018.

DJ Hellspawn i DJ Kedlavi, sada već prekaljeni DJ duo, započeli su svoju saradnju pre tačno dve godine iz želje da urade veče za svoju dušu – i od tada su više puta dokazali da su metal žurke i te kako atraktivne! DJ Hellspawn i DJ Kedlavi vam poručuju: “Kao i uvek, i za Novu godinu, obećavamo ozbiljnu krljačinu!!!”

Božidarac više od svega želi nezaboravnu novu godinu i dobar provod. Iz tog razloga klub zadržava standardne cene pića, ali će radno vreme biti standardno novogodišnje – do duboko u noć!

Ulaznice su u pretprodaji – FELIX Shop, TC Sremska, I sprat:
Aktuelna cena ulaznica je 1.000 dinara, a 29. i 30. decembra 1.200 dinara. 
Cena na dan dočeka iznosiće 1.500 dinara.